Cfare eshte Elektra Network?

Cfare eshte Elektra Network?

Pas nje eksperience 4 vjecare ne fushen e freelancing, ne kemi bindjen se e ardhmja eshte online dhe se eshte koha qe kushdo qe ka interes per teknologjine, te perfitoje nga mundesite qe ofrohen ne boten e internetit.

Elektra Network ngrihet per te permbushur dy qellime kryesore:
e para eshte t’i mundesoje te gjithe anetareve te saj njohuri te plota mbi platformat freelance, rrjetet sociale, brand design, web development;
dhe e dyta te krijoje nje rrjet real, aktiv ku anetaret ndajne vazhdimisht eksperiencat e tyre me te mira, marrin dhe japin informacione mbi ceshtje te ndryshme si dhe se bashku perfitojne nga mundesite e pafundme qe ofrohen ne boten viruale.

Ne do te ndajme me anetaret e Elektra Network njohurite tona ne formen e trajnimeve, organizuar ne paketa te ndryshme, sipas interesave te anetareve, me metoda interaktive dhe orare fleksibel.

Anetaret e rrjetit tone do te marrin njohuri te plota mbi platformat Freelance, sic jane Fiverr, Upwork dhe PeoplePerHour si dhe disa prej rrjeteve kryesore sociale. Gjithashtu, per te qene menaxher marketingu te plotesuar, ne ofrojme dhe njohuri mbi Email Marketing dhe Design – Adobe Illustrator.

Trajnimi ofrohet online, dhe kriteri i vetem per te marr pjese eshte deshira per te patur nje biznes virtual!

2020-12-05T14:16:02+00:00