Si mund te regjistrohem ne Elektra Network?

Si mund te regjistrohem ne Elektra Network?

Per tu bere pjese e Elektra Network ju fillimisht duhet te dergoni nje kerkese per regjistrim ne faqen ne Instagram Elektra Manager.

Pasi formohet grupi, ne do zhvillojme nje seance te pare prezantimi me ju, online nepermjet Skype, ku do te bejme nje shpjegim te detajuar rreth trajnimit, seancave dhe menyres se komunikimit.

Pas kesaj seance te pare, ju keni mundesine te vendosni nese do te vazhdoni me trajnimin ose jo.

2020-12-05T14:19:13+00:00